Home / archiefcentraal / welzijnsactiviteiten in wijksteunpunt nijenhaghen

welzijnsactiviteiten in wijksteunpunt nijenhaghen

Het Wijksteunpunt van Zorgcentrum Nijenhaghen in Ommen, onderdeel van de Saxenburgh Groep, heeft voor 2015 alweer verschillende welzijnsactiviteiten gepland. Op donderdagmiddag 22 januari treedt het Regionaal Vrijetijdsorkest op in het Wijksteunpunt. Het orkest treedt op van 14.15 – 16.00 uur voor alle cliënten van Nijenhaghen en wijkbewoners. Het repertoire is gevarieerd. Er worden prachtige marsen gespeeld en bewerkingen van lichtklassieke en populaire muziek. Ontvangst vanaf 14.15 uur met koffie en thee. Het orkest start het optreden om 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom, aanmelden voor het optreden is niet nodig.

Bekijk voor meer informatie over de welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen in de 14-daagse folder. Deze folder is af te halen in het Wijksteunpunt, de bibliotheek, Stadshagen, de Carroussel en het gemeentehuis. Zijn er inhoudelijke vragen over de data, prijzen en wensen op het gebied van Welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen, neem dan contact op met Grea van de Beld: g.beld@sxb.nl of 0529-439133.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.