weer vlooienmarkt in diamanthal in balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug vindt op zaterdag 24 januari de eerste vlooienmarkt van dit jaar plaats. “Na een serie succesvolle vlooienmarkten dit najaar gaan we op dezelfde voet verder. Al jaren wordt er in het winterseizoen van sept. tot en met april elke 4e. zaterdag van de maand een druk bezochte markt gehouden. Ook nu heeft zich al een groot aantal standhouders gemeld.”

Het aanbod van spullen is enorm en zeer divers. De koopwaar bestaat uit oud, verouderd, overjarig, antiek en curiosa, en hebbedingetjes. Dus voor elk wat wils. Ook verzamelaars vinden er dikwijls iets van hun gading. De sfeer is steeds erg gemoedelijk en ontspannen. Een grote groep vrijwilligers van de Stichting Paardensport Avereest runnen belangeloos deze markt. De markt begint om 8.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen. Entree €1.- kinderen gratis. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. info, www.diamanthal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.