Home / archiefcentraal / volleybalteam renault cents in het nieuw

volleybalteam renault cents in het nieuw

Het volleybalteam Renault Cents is door hun sponsor in een nieuw tenue gestoken. Eigenaar Remco Verheijen van Renault Cents kwam daarvoor persoonlijk om de shirts aan de ploeg over te dragen. Al vanaf 1990 speelt dit team mee in de Steenuilcompetitie. In deze competitie is de bedoeling dat het team bestaat uit minimaal twee vrouwen of twee mannen. De vaste deelnemers van dit team zijn Jannie Carcia, Betsie Hekman, Joost Cruiff, Henk Meinen, Rob Leferink, Bertus Veurink, Wim Tuin en Jan Voortman.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.