Home / archiefcentraal / verbouwing klinge tweewielers op schema

verbouwing klinge tweewielers op schema

Klinge Tweewielers ligt goed op schema met de verbouwing van de nieuwe winkel. In maart moeten de deuren van de winkel aan de aan de Burgemeester Backxlaan 331 in Nieuwleusen open gaan. Tibben is momenteel bezig met de vloeren.

Klinge Tweewielers verhuist na bijna veertig jaar van de Rollecate naar het oude pand van Ter Stal Mode aan de Burg. Backxlaan. In totaal zal de winkel straks 450 vierkante meter zijn. “Dezelfde service, kwaliteit en klantvriendelijkheid maar dan in een groter jasje”, laat de winkel weten.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.