Home / archiefcentraal / vechtdal express sponsort enblok

vechtdal express sponsort enblok

Vechtdal Express heeft het nieuwe recreantenteam van EnBlok voorzien van wedstrijdshirts. Dit team is in september enthousiast gestart en tot nu toe staat het bovenaan in de competitie. Het team bestaat uit Agnes Sanders, Angelique Tuin, Janine Profijt, Wim Tuin, Donald Kwakkel en Joost Haitsma. “We zijn dan ook blij met de mooie shirts en gaan ervan uit dat dit bijdraagt in ons goede spel. Elke dinsdag oefenen we met elkaar in de Carrousel en de thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond. We gaan voor een leuke samenwerking met Vechtdal Express en veel plezier in de tweede helft van deze competitie.”

Vechtdal Express verhuurt Tuk Tuk`s in het Vechtdal, Reestdal en Salland. De hoofdlocatie zit in Ommen aan de Vermeerstraat waar de Tuk Tuk`s in het seizoen af en aan rijden. “Zij organiseren unieke en gezellige Tuk Tuk arrangementen voor iedereen. Samenwerken en verbinden staat bij ons centraal en daarom hoefden wij niet lang na te denken over deze sponsoring. Wij wensen het team dan ook een succesvolle competitie toe met veel geluk in de Tuk Tuk.”

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.