Home / archiefcentraal / van der vinne stopt bij blokker in ommen

van der vinne stopt bij blokker in ommen

Blokker BV neemt op dinsdag 27 januari het Blokkerfiliaal van franchisenemer Jitze van der Vinne in Ommen weer over. Gezondheidsproblemen dwingen hem een stapje terug te doen en afscheid te nemen van zijn winkel op zaterdag 24 januari.

De afgelopen jaren heeft Van der Vinne met veel plezier gewerkt in Ommen. Hij genoot van de contacten met de klanten en is vol lof over het personeel met wie hij samenwerkte. Helaas is hij wegens gezondheidsproblemen genoodzaakt de winkel weer terug te doen aan de franchisegever, Blokker BV. Jitze heeft een nieraandoening waardoor zijn nierfunctie afgenomen is en nog verder zal afnemen. Daardoor is het voor hem niet meer mogelijk om de winkel voort te zetten. Hij hoopt dat er in de toekomst een niertransplantatie mogelijk is die hem weer de nodige energie geeft en ook weer mogelijkheden om te werken.

Op dit moment is Jitze bezig de overdracht van de winkel zo goed mogelijk te regelen. Dat houdt onder meer in dat er nog een aantal artikelen wordt opgeruimd met de nodige kortingen. Daarna zal Blokker BV de winkel voortzetten op dinsdag 28 januari. Jitze wil bij dezen, alle Ommenaren en de vele vakantiegangers bedanken voor de prettige contacten in de winkel.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.