Home / archiefcentraal / uitslag hippisch nieuwleusen

uitslag hippisch nieuwleusen

Daphne Buiter van PC Avereest is in Balkbrug tijdens de kring kampioenschappen springen reservekampioen geworden met haar pony Madlock in de categorie B/A. Pien de Boer is met haar pony Kimmie in de L cat a/b reserve kampioen geworden en met Mini Mouse kampioen in de klasse B cat a/b. Anouk van den Brink heeft met haar pony Milano een tweede plaats weten te behalen in de categorie B/D in Balkbrug.

Abdissa en zijn pony De mensinghe`s Sophie hebben gisteren op de kringkampioenschappen een 2e prijs gehaald in de categorie L/C. Al deze kampioenen zijn hiermee geselecteerd voor de regio kampioenschappen in Ambt Delden.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.