tibben woonspecialist van thuis uit

Tibben in Nieuwleusen levert al dertig jaar complete woninginrichtingen voor thuis of project. “Of het nu om gordijnen of vloeren gaat, binnen- of buiten zonwering. Omdat wij merken dat mensen het vaak moeilijk vinden om een goede vloer of juiste raamdecoratie te kiezen staat eerlijk advies bij ons voorop. In de winkel laten wij u onze producten zien en bij u thuis komen wij langs om de situatie te bekijken, te overleggen met u en een oplossing te vinden in soms uitdagende situaties. Want vakmanschap is voor ons vanzelfsprekend en u bent verzekerend van een eerlijk en goed advies”, vertelt Arvid Tibben.

De keuze tegenwoordig bestaat uit een harde vloer (zoals laminaat, vinyl of pvc) of een zachte vloer (tapijt). “Wij zijn jaren geleden al begonnen met de verkoop en het leggen van pvc-vloeren voor de consument. Door onze eigen vakmensen gelegd, zodat u weet wie er bij u thuis komt. PVC is een harde kunststof vloer die uitermate geschikt is in combinatie vloerwarming. Maar ook zonder vloerverwarming is pvc een prettige vloer. Het voordeel ten opzichte van plavuizen is dat pvc een ‘warmere’ vloer is, en warmte geeft, qua uitstraling. Bovendien is pvc sterk en onderhoudsvriendelijk; een pvc-vloer kan jaren mee.”

Tibben vervolgt: “Wilt u liever laminaat, ook daarmee kunnen wij u helpen. Denk bij laminaat wel aan een goede ondervloer, want dat voorkomt geluidsoverlast. Legt u liever zelf een vloer, ook dat kan, onze collectie is door uzelf of onze stoffeerders te leggen.”

Tapijt

Naast harde vloeren blijft tapijt volgens Tibben populair. “Tapijt is comfortabel en geluiddempend. Oubollig? Echt niet! In tapijt zijn zoveel nieuwe ontwikkelingen. Wist u dat er tapijt bestond dat de lucht zuivert? Handig voor op kantoor, waar vaak de lucht wel wat extra frisheid kan gebruiken. Of dat er tapijt bestaat specifiek voor mensen met huisstofmijt-allergie? Door een speciale behandeling van het tapijt krijgt de voeding die een huisstofmijt nodig heeft geen kans. Vaak denken mensen dat met allergie een gladde vloer de enige oplossing is. Juist niet, want op een harde vloer dwarrelt het stof juist rond. Tapijt houdt het vast. Vraag het gewoon eens aan de specialist, wij leggen het u uit en laten u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.”

Tibben: “Wij hebben in onze naam Tibben vloeren – gordijnen – zonwering. En dat is niet voor niks. Ons assortiment is zo breed dat u voor een compleet plaatje in Nieuwleusen terecht kunt. De nieuwste trends in raamdecoratie, vinyl-vloeren, laminaat, shutters en uiteraard onze mooie collectie in gordijnen. Kom gewoon eens kijken. Er is zoveel mogelijk en mocht u niet weten waar te beginnen, dan helpen wij u toch op weg. Want Tibben maakt sfeer.”

Meer informatie vind je op www.tibben.nl, bel 0529-483939 of kom langs in de winkel aan de Kalkovenweg 1 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.