stef van delden wint fifa tournament ovc

Stef van Delden heeft zaterdag het Fifatoernooi van OVC ’21 gewonnen. De voetbalvereniging uit Ommen hield het FIFA 15 Tournament in de kantine van haar clubgebouw. Het doel van het toernooi was om de band tussen jeugd- en seniorenspelers te versterken en elkaar op deze wijze op een andere manier te leren kennen. Het toernooi werd voor de eerste maal georganiseerd, maar gezien het succes gaat men er bij OVC’21 een jaarlijks terugkerend evenement van proberen te maken.

De voorbereidingen, het werven van deelnemers, de PR, regelen van kantinepersoneel etc. werden gedaan door OVC’21 leden Hendry Otten, Alfons Fenijn en Marco Hollak. De toernooiorganisatie op de dag zelf lag in handen van medewerkers van FIFA Tournament.

Het FIFA 15 Tournament werd gespeeld op Playstations 4 die voorzien waren van speciale FIFA 15 toernooi software. Maar liefst 45 deelnemers hebben aan het toernooi deelgenomen. Elke deelnemer mocht per wedstrijd een eigen team kiezen waarmee zij wilden spelen. Veelvuldig werd gekozen voor Real Madrid, Chelsea, Barcelona en Bayern München, maar ook PEC Zwolle was één van de teams waarmee gespeeld werd.

Dat FIFA 15 een populair spel is bij zowel de jeugd- als de seniorenspelers bleek wel tijdens de vele spannende wedstrijden waarbij weinigen voor elkaar onder deden. De uiteindelijke finale werd gespeeld tussen Stef van Delden en Lars Albers. Beide jeugdspelers zijn elkaars teamgenoten in de C1 van OVC’21. Na een spannende wedstrijd, die eindigde in een gelijkspel, werd de finale beslist met het nemen van penalty’s. Deze nam Stef beter en hij mag zich daarom de 1ste FIFA 15 kampioen van OVC’21 noemen. Lars is verdienstelijk 2e geworden en op de 3e plaats is Tim Schoo, van het 2e zaterdag elftal, geëindigd. Uit handen van FIFA Tournament en OVC’21 kreeg deze FIFA 15 talenten de bijbehorende oorkondes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.