spaanse avond bij restaurant de barones

Restaurant De Barones houdt op vrijdag 6 februari een Culinaire Spaanse avond. Vanaf 19:00 uur word je verwelkomd met een aperitief. “Op deze Spaanse avond schotelen wij u een vijfgangen diner voor, dat bestaat uit verrassende gerechten in Spaanse stijl. Aan tafel kijkend over de grenzen. De bekende Dalfser wijnkenner Frans Lenferink voorziet het diner van prachtige Spaanse wijnen, die naadloos aansluiten bij datgene wat door ons team geserveerd wordt.”

De avond wordt afgesloten met koffie ‘Castagnetten’. De avond begint om 19.00 uur en de kosten voor deze Spaanse avond bedragen 45 euro per persoon. Dit is natuurlijk vanzelfsprekend inclusief het geboden wijnarrangement. Ben je geen alcoholliefhebber, geen probleem. Er zijn ook heerlijke alcoholvrije versnaperingen. Reserveren kan via 0529-435666.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.