slager tekent bij stichting start racing

Nu kan er medegedeeld worden dat er een overeenkomst is bereikt met Slager.

Karlo heeft van 2008 tot en met 2011 deelgenomen aan het minibike kampioenschap. Dit resulteerde in twee keer een derde plaats in het kampioenschap. In 2011 heeft Karlo ook gereden op een NSF100. In deze klasse werd hij Nederlands Kampioen. Van 2012 tot en met 2014 heeft Karlo meegestreden in de Moriwaki cup en in de klasse Gamma Yamaha R125. In deze laatste klasse is hij de afgelopen twee jaar kampioen geworden.

Nu gaat Karlo rijden op de START Yamaha R6. Begin maart worden de eerste meters gereden tijdens de voorjaarstraining in Spanje. Dit jaar zullen ze uitkomen in de O(pen) (W)egrace cup. Dit houdt in dat er wordt gereden op de circuits van Assen, Oschersleben (D) en Hockenheim(D). Hiervoor is gekozen omdat START Racing met een nieuwe, jonge coureur op permanente circuits wil rijden en niet op diverse stratencircuits zoals ze nu op de kalender van het Open Nederlands Kampioenschap staan.

Stichting START Racing

“Wij kijken erg uit naar de voorjaarstraining, het is heel belangrijk dat Karlo veel kilometers gaat maken op de Yamaha R6. Zoals we bij START gewend zijn, gaan wij dit jaar geen enkele druk leggen op Karlo wat betreft de klassering. Het is de bedoeling om ervaring op te doen en gedurende het seizoen progressie te boeken. We hebben er het volste vertrouwen in.”

Karlo Slager: “Ik ben super enthousiast dat ik deze kans bij START krijg. Ik kijk er naar uit om te gaan knallen met de START Yamaha en heb er alle vertrouwen in dat het een goed jaar wordt! Bij deze wil ik mijn persoonlijke sponsoren super bedanken en natuurlijk ook de mensen van START en alle anderen die dit mogelijk maken. Het echte werk gaat nu beginnen. Ik kan niet wachten om op de Yamaha te stappen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.