Home / archiefcentraal / sercodak verlengt contract drie speelsters

sercodak verlengt contract drie speelsters

Landskampioen Sercodak Dalfsen heeft het contract met een drietal speelsters voor een jaar verlengd. Tess van Buren, Kristy Zimmerman en Nienke de Wild zullen ook komend seizoen voor de regerend Landskampioen gaan uitkomen. Het drietal is afgelopen zomer de ploeg van Dalfsen komen versterken en speelt hun eerste seizoen in Dalfsen. Het sterk verjongde team van trainer Peter Portengen won in september de Supercup en is in de competitie nog ongeslagen. Op 7 februari speelt Sercodak Dalfsen in de 1/8 finale van de Europa Cup tegen het Franse Fleury Loiret Handball.

“We zijn erg tevreden over de ontwikkelingen van het huidige team. We hebben toch 9 nieuwe speelsters moeten inpassen en dat verloopt boven verwachting goed. In deze periode praten we met alle speelsters over contractverlenging voor komend seizoen en het is daarom prettig dat we nu al de eerste speelsters weer hebben kunnen vastleggen. We hopen de komende weken dan ook toe te kunnen werken aan de samenstelling van de selectie voor komend seizoen”, licht manager Rene Cloo toe op de clubwebsite.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.