saxenburgh groep daagt zorgmedewerkers uit

De Saxenburgh Groep daagt alle medewerkers in de zorg, huisartsen en medisch specialisten uit om mee te lopen tijdens de Zorgloop 2015. Om uiteindelijk met zoveel mogelijk mensen, werkzaam in de zorg, aan de start van de bekende Cityrun van Hardenberg te kunnen staan. Op zaterdag 31 januari gaat het voorbereidingprogramma van start en kunnen lopers zich om 09.00 melden bij de Sportboulevard van Atletiekvereniging Spurt ’88.

In 2011 zijn initiatiefnemers Astrid Karperien en Hilbrand van de Belt gestart met ‘De Zorgloop’; een unieke manier om samen met collega’s het goede voorbeeld te geven voor een gezond en vitaler Vechtdal. Ruim 350 vertegenwoordigers uit alle lagen van de zorg in regio Hardenberg, verschenen op 15 april 2011 aan de start van de Cityrun. Dit jaar gaat de Saxenburgh Groep deze uitdaging op 1 mei graag weer aan! Met het doel om ook niet lopers in beweging te brengen en samen ‘hard’ te lopen voor goede zorg.

De Saxenburgh organiseert 5 clinics en stelt nuttige tips en trainingsschema’s ter beschikking om lopers in staat te stellen te trainen op een eigen, passend tijdstip, maar vooral om het mogelijk te maken om de Cityrun op 1 mei tot een goed einde te brengen. Gedurende de trainingsperiode is er voor de Zorglopers een vraagbaak met o.a. orthopeed, sportarts, fysiotherapeut, looptrainer en diëtiste beschikbaar. Hilbrand van de Belt: “In Eethuys de 4 Seizoenen in Hardenberg zal dit jaar tijdens de Cityrun een ‘Zorgloopcafé‘ worden ingericht aan het parcours. Hier kunnen alle zorglopers terecht, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom, ze kunnen lopers volgen en aanmoedigen en tussentijds een hapje of drankje nuttigen.”

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de Zorgloop 2015 via de website of door een mail te sturen naar zorgloop@sxb.nl. Via het evenement ‘Zorgloop 2015’ op de Facebookpagina van de Saxenburgh Groep kunnen collega’s elkaar laten weten dat ze deelnemen, op de hoogte blijven van het laatste nieuws, maar ook anderen uitnodigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.