samenloop voor hoop zoekt vrijwilligers

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Ommen is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met diverse hand en spandiensten voorafgaand, tijdens en na afloop van de SamenLoop op 13 en 14 juni 2015.

SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd en meer dan een sponsorloop. SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiënten (survivors) een hart onder de riem. Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud -dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers- vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht.

Help mee!

Eén op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker. SamenLoop voor Hoop is een mooie gelegenheid om (ex)kankerpatiënten te steunen, degenen die eraan overleden zijn te gedenken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit doel gaat iedereen aan het hart. Door mee te doen met SamenLoop voor Hoop strijdt u mee tegen kanker én beleeft u een leuk en hartverwarmend weekend. Om de SamenLoop voor Hoop Ommen tot een succes te maken, zijn vrijwilligers nodig!

De werkzaamheden bestaan uit het opbouwen/afbreken van de attributen voor het evenement, schoonmaken en ondersteuning tijdens activiteiten en bij de catering en transport. Maar de organisatie zoekt ook mensen die willen helpen bij de technische ondersteuning bij het oplossen van opkomende uitdagingen. Kijk voor nog veel meer werkzaamheden op www.samenloopommen.nl

Via www.samenloopommen.nl kunnen vrijwilligers zich inschrijven. Hier kunt u ook aangegeven welke dag(delen) u beschikbaar bent. Mail voor meer informatie naar commissielid van de SamenLoop in Ommen Jan Veldman via jan@samenloopommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.