samen wordt het damito thema voor 2016

Hoewel het nog een jaar duurt, is het bestuur van de stichting Damito al weer bezig met het opstarten van de Damito Consumentenbeurs die in maart 2016 zal plaatsvinden. Het bestuur, bestaande uit Herman Baarslag, Wim Dankelman, Henny de Groot, Jeanet van de Hoek en Harry Meinen, is volop bezig met het vinden van standhouders en sponsoren en het treffen van andere voorbereidingen. Het online gaan van de nieuwe website op 14 januari was het officiële startsein voor de bestuursleden en de vaste groep vrijwilligers. De kick-off werd gedaan in Lemele bij de Imminkhoeve, het uiteindelijke goede doel waar het resultaat van de beurs voor bestemd is.

De Damito Consumentenbeurs is al jarenlang een beurs die veel publiek uit de wijde regio trekt. Een grote groep ondernemers en verenigingen/clubs, afkomstig uit de gemeente Dalfsen, toont een gevarieerd aanbod van diensten en goederen. Hiermee beantwoorden ze volledig aan de doelstelling die in 1953 al is bedacht door de toenmalige organisatoren van de DAlfser MIddenstands tenTOonstelling.

Voor de beurs van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 maart is het thema Samen+ bedacht. Hiermee niet zo zeer refererend aan de accommodatie van de beurs, de nieuwe Trefkoele+, maar meer met het oog op het belang van samenwerking en toegevoegde waarde voor de ondernemers en de bezoekers.

Op de website damito.nl is alle informatie te vinden en kan er worden teruggeblikt via de foto’s van de beurzen van 2010 en 2013. Standhouders kunnen zich op deze site alvast aanmelden om gegarandeerd te zijn van een plek. Via het email-adres info@damito.nl kan er contact worden gelegd voor overige informatie. De organisatie heeft er zin in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.