Home / archiefcentraal / repair cafe bij noggus en noggus ommen

repair cafe bij noggus en noggus ommen

Kringloopberijf Noggus & Noggus aan de Strangeweg in Ommen vormt op zaterdag 17 januari van 9.00 tot 12.00 uur weer het decor van een Repair Café. Technische vrijwilligers en dames met een naaimachine zitten klaar om mensen die minder handig zijn te helpen met het repareren van allerlei apparaten: koffiezetters, mixers, een föhn, weegschaal, een trui met een gaatje of een broek met een los naadje. Staat er nog een apparaat in kast, dat het al jaren niet meer (goed) doet: kom gerust langs. Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden, het kost niets. Maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Dat het Repair Café plaatsvindt bij de Kringloopwinkel is geen toeval. Beide organisaties hebben tot doel de afvalstroom te beperken en op die manier de verspilling van grondstoffen tegen te gaan.

Vrijwilligers gezocht

Inmiddels zijn er in het Vechtdal drie plaatsen waar regelmatig een Repair Café wordt gehouden: Ommen, Dalfsen en Hardenberg. Op alle locaties is het een succes. Enthousiaste vrijwilligers, gezelligheid, veel tevreden klanten en een groot aantal gerepareerde spullen. Wel is het Repair Café in Ommen nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica. Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen of bij Monique Backers via 0529-453201 en www.noggusennoggus.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.