regioteam treft fc twente all stars

Het Regioteam gemeente Hardenberg speelt op zaterdagavond 6 juni op sportpark de Polderhoek in Kloosterhaar een wedstrijd tegen FC Twente All Stars van de coaches Eddy Achterberg en Jan Bronkers. De staf van het Regioteam van teammanager Johan Gaasbeek wordt gevormd door de coaches Gert Heerkes, Michel Jansen en Arend Slot. De aftrap is om 18.00 uur.

De eerste wedstrijd speelde het Regioteam in 2010 bij SV Gramsbergen. Toen was het jeugdteam van Grêmio Porte Alegre uit Brazilië de tegenstander. De beloften van SC Heerenveen waren dat een jaar later in Lutten. In 2012, 2013 en 2014 werd de wedstrijd georganiseerd door respectievelijk HHC Hardenberg, Bruchterveld en Bergentheim. Tegenstanders waren achtereenvolgens Cruzeiro Esporte Clube onder 20, topklasser HHC Hardenberg en nogmaals het jeugdteam van Cruzeiro EC.

FC Twente All Stars

De spelers van FC Twente All Stars zijn allemaal oud-spelers die eind tachtiger/begin negentiger jaren actief waren voor FC Twente. De groep bestaat uit ruim veertig namen en het team speelt in wisselende samenstelling. ‘Wij hebben met All Stars de afspraak gemaakt dat in Kloosterhaar zoveel mogelijk grote namen uit het verleden hun opwachting zullen maken’, zegt Johan Gaasbeek.

Selectieprocedure

In samenspraak met de trainers van de vijftien gemeentelijke clubs selecteren de coaches van het Regioteam in principe één speler per club. De topscorer van de gemeente Hardenberg wordt ook opgenomen in de selectie. Het topscorer klassement wordt momenteel aangevoerd door Rick Broek van Hardenberg ’85. Verder wordt de selectie aangevuld met een aantal spelers uit het topamateurvoetbal of betaald voetbalorganisaties. Voorwaarde is wel dat de gastspeler een relatie heeft of had met de gemeente Hardenberg en/of met een voetbalvereniging uit de gemeente Hardenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.