plankenkoorts viert jubileum met klucht

Binnenkort sluit het 40-jarige Plankenkoorts Nieuwleusen haar jubileumjaar af met haar laatste optredens van dit seizoen. Na 4 uitverkochte optredens in november 2014 speelt Plankenkoorts Nieuwleusen op 6 en 7 februari a.s. in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen voor de laatste maal de klucht: “Kat van huis?…. dan wij ook! door schrijver Adriaan Vellinga.

Het optreden op zaterdag 7 februari is inmiddels uitverkocht. Voor vrijdag 6 februari zijn nog kaarten te reserveren via de site: www.plankenkoortsnieuwleusen.nl of via de verkoopadressen genoemd op de bijgaande poster. Aanvang is telkens om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.