Home / archiefcentraal / plankenkoorts viert jubileum met klucht

plankenkoorts viert jubileum met klucht

Binnenkort sluit het 40-jarige Plankenkoorts Nieuwleusen haar jubileumjaar af met haar laatste optredens van dit seizoen. Na 4 uitverkochte optredens in november 2014 speelt Plankenkoorts Nieuwleusen op 6 en 7 februari a.s. in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen voor de laatste maal de klucht: “Kat van huis?…. dan wij ook! door schrijver Adriaan Vellinga.

Het optreden op zaterdag 7 februari is inmiddels uitverkocht. Voor vrijdag 6 februari zijn nog kaarten te reserveren via de site: www.plankenkoortsnieuwleusen.nl of via de verkoopadressen genoemd op de bijgaande poster. Aanvang is telkens om 20.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.