Home / archiefcentraal / plankenkoorts lemelerveld speelt klucht

plankenkoorts lemelerveld speelt klucht

Toneelvereniging Plankenkoorts speelt dit jaar de klucht ‘Deze vrouw… is uw man!’, geschreven door Jan Tol. Deze klucht draait om Annie Zuiderhorn en haar dochter Amanda, die een lekker leventje leiden dankzij hun uitkeringen van de Sociale Dienst. Echter is er een kink in de kabel: Annie heeft al drie maanden een verhouding met Pierre. Dit moet natuurlijk geheim worden gehouden tegenover de Sociale Dienst, anders komen de uitkeringen van Annie en Amanda in gevaar. Als de controleur van de Sociale Dienst over de vloer komt, is iedereen genoodzaakt de controleur om de tuin te leiden.

Hoewel Amanda het liefst zou zien dat Pierre zo snel mogelijk verdwijnt, is juist zij degene die het meest haar best doet om Pierre te verbergen, maar hier heeft ze zo haar eigen reden voor… Ook de buren proberen te helpen, maar doen dit nogal onhandig. Al met al leiden deze situaties tot hilarische taferelen en moet iedereen elke keer met kunst- en vliegwerk de boel zien te redden.

Je bent van harte welkom om een van de uitvoeringen te kijken. De uitvoeringen vinden plaats op woensdag 14 januari om 20.00 uur en op zondag 18 januari om 14.00 uur in Zaal Reimink in Lemelerveld. Voor meer informatie kun je terecht op www.plankenkoortstoneel.nl of kijk op www.facebook.com/plankenkoortslemelerveld

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.