Home / archiefcentraal / ommer kampeerdagen van start

ommer kampeerdagen van start

De Ommer Kampeerdagen bij Bravo Vouwwagenwereld in Ommen zijn van start gegaan. Alweer voor de zevende keer worden de Ommer Kampeerdagen gehouden. Dat deze gemoedelijke, regionale kampeerbeurs ieder jaar aan populariteit wint blijkt uit het feit dat dit jaar het maximum aantal deelnemers is bereikt. Het evenement met recreatieondernemers in de omgeving wordt opnieuw gehouden in de grote showroom van Bravo Vouwwagenwereld in Ommen, dit jaar van 23 tot en met 25 januari.

Wat de deelnemers allemaal gaan presenteren blijft nog even een verrassing. Wel is er voor de bezoekers een extra verrassing. Middels een leuke puzzel maken ze namelijk kans op het winnen van een veertiendaagse vakantie bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting.

Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met diverse, uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal. Ook zijn er onder andere demonstraties op de Cobb barbecue door een professionele kok.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 januari. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop en een schminkartiest. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis.

Ommer Kampeerdagen

Wanneer: 23 t/m 25 januari

Waar: showroom Bravo Vouwwagenwereld,

Haarsweg 87-89 – 7731 HJ Ommen

Openingstijden:

vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur

zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

zondag: 11.00 tot 16.00 uur

Programma van de beurs: www.bravovouwwagenwereld.nl

Toegang: gratis

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.