Home / archiefcentraal / oleu speelt met verve maffe klucht

oleu speelt met verve maffe klucht

Toneelvereniging ‘Oleu’ heeft het toegestroomde publiek afgelopen zaterdagavond in de Wiekelaar in Oudleusen getrakteerd op een fantastische voorstelling. De opgevoerde maffe klucht ‘die dekselse Lena Hopsasa’ had hiervoor ook alle benodigde ingrediënten in zich. De spelers en speelsters speelden met verve hun rol en het publiek wist dit te zeer waarderen. Deze klucht wordt door Oleu op vrijdag 30 en zaterdag 31 januari nogmaals in de Wiekelaar op de planken gebracht. Mocht u kaarten willen reserveren om nog één van deze optredens bij te wonen dan kunt u contact opnemen met Ina Warmelink (0529 – 471809) of Wim Prinsse (0529 – 471210). Alle avonden beginnen om 19.45 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.