Home / archiefcentraal / octo4kids ommen mooi eerste half jaar

octo4kids ommen mooi eerste half jaar

We hebben al zo veel leuke dingen gedaan. Disco’s, Sinterklaasfeest, leuke kinderfeestjes en familiefeestjes, eigenlijk te veel om op te noemen.”

Mensen binnen en buiten Ommen weten Octo4Kids volgens Ter Haar steeds beter te vinden. “En wat hebben we ook al veel geleerd. Het is toch een hele ontdekkingstocht om in een nieuwe branche, in een nieuw pand, met een nieuw team je weg te vinden. Maar met zijn allen hebben we de schouders eronder gezet. Ik ben echt trots op het team.”

Ook in de komende tijd heeft Octo4Kids nog veel leuke dingen op stapel staan. “Er staat een playbackshow op het programma en een voorjaarsgala, maar om te beginnen een spetterende Nieuwjaar disco op 9 januari. Beste spannend, want dan gaan we voor het eerst ons eigen Octolied draaien. Dit lied heeft de band Stickfigures, in samenwerking met Marlous Klekamp, voor ons gemaakt. We vinden het zelf erg leuk geworden en kunnen niet wachten om het te laten horen.”

Wil je meer weten, kijk dan op www.octo4kids.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.