nieuwjaarsduiken en dorpsvuurwerk

De Nieuwjaarsduik op natuurzwembad Heidepark was koud maar machtig mooi. Het waaide guur en het water was ook niet wat je zegt lekker zomers. Maar dat maakte de deelnemers niet uit. En fotograaf Alex Witteveen ook niet.

Team Dalfsen had voor ALS ook een koude duik geregeld. Geen emmer koud water over je hoofd, maar gewoon met je hele lijf de Vecht in vanaf het strandje bij de Bellingerweer. Dat leverde dertig trillende mensen op.

Duurzaam Hoonhorst is ook blij. Daar hadden ze op plekken dorpsvuurwerk geregeld met het verzoek aan de rest van het dorp niet zelf te gaan lopen knallen. Dat laatste is natuurlijk niet helemaal voorkomen (knallen is gewoon mooi) maar er was beduidend minder vuurwerk in het dorp dan andere jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.