nieuw in ommen kapsalon magnifique

Ommen krijgt er binnenkort een nieuwe kapsalon bij. En eigenlijk ook weer niet. Dat klinkt wellicht heel cryptisch, maar het is gemakkelijk uit te leggen. Kapsalon Kreatief aan de Poffert 2 gaat per 1 februari namelijk verder onder de naam Kapsalon Magnifique. Dat is een gevolg van de overname door Marianne Dijkman uit Heino, reeds eigenaar van drie kapsalons in Heino, Raalte en Zwolle.

Een andere naam en een andere eigenaar. Dat zijn eigenlijk de enige twee wijzigingen. De huidige eigenaar, Hennie Harmsen, blijft er gewoon werkzaam. Net als de andere personeelsleden overigens. “Na een periode van 29 jaar deed zich de mogelijkheid voor de zaak te verkopen zonder dat ik het vak vaarwel hoef te zeggen. Een kans die niet elke dag voorbij komt en die heb ik dan ook met beide handen aangegrepen”, vertelt de Ommense.

Voor de nieuwe eigenaar is de vestiging in Ommen een mooie aanwinst en de eerste kapsalon in de regio Vechtdal. “Wij kijken altijd om ons heen of er ergens uitbreidingsmogelijkheden zijn, maar blijven wel kritisch. Kapsalon Kreatief is één van de betere salons in de regio. De manier waarop ze tegen het vak aankijken, past naadloos bij onze bedrijfsfilosofie”, aldus Marianne Dijkman.

Er is voorlopig dan ook geen enkele reden om grote veranderingen door te voeren. Persoonlijke aandacht, kennis van (de laatste ontwikkelingen in) het vak en een hoog kwaliteitsniveau zijn én blijven de sleutelwoorden. Voor de klanten heeft de overname van de kapsalon in Ommen alleen maar voordelen. Zo is het vanaf 1 februari mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Dat kan via de internetsite www.kapsalonmagnifique.nl of via de speciale applicatie voor telefoon en tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.