Home / archiefcentraal / nationaal voorleesontbijt bij cbs hoogengraven

nationaal voorleesontbijt bij cbs hoogengraven

Leerlingen van CBS Hoogengraven in Stegeren luidden vorige week De Nationale Voorleesdagen in met Het Nationaal Voorleesontbijt. Het thema is: Laat het de wereld weten. In de klas luisterden de kinderen onder het genot van een ontbijtje en sommigen in pyjama naar de verschillende verhalen die de leerkrachten voorlazen.

De 12e editie van De Nationale Voorleesdagen is van start gegaan op woensdag 21 januari en loopt tot en met zaterdag 31 januari. De Nationale Voorleesdagen is een initiatief van de Stichting Lezen. Doel van deze campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen. Dit jaar staan vaders daarbij centraal, omdat die doorgaans minder voorlezen dan moeders.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.