mooie cheque voor gasthoeve de zonnebloem

Gasthoeve De Zonnebloem uit Lemele heeft vorige week een mooie cheque overhandigd gekregen van de De Baron Mulert Stichting. De heer Nijhuis bracht namens de stichting een cheque ter waarde van duizend euro. Eigenaren Klaas en Herma Kuiper waren blijverrast toen ze de cheque kregen aangeboden.

De verrassing was op touw gezet door twee vrijwilligers. De cheque wordt goed besteed: er zijn 2 rolstoelen aangeschaft , waardoor er meer gasten naar het rolstoelpad op de Lemelerberg kunnen. Ook is er een mini koersbal mat aangekocht. Op deze manier kunnen de gasten, ook bij koud en slecht weer lekker ontspannen bezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.