Home / archiefcentraal / mooie cheque voor gasthoeve de zonnebloem

mooie cheque voor gasthoeve de zonnebloem

Gasthoeve De Zonnebloem uit Lemele heeft vorige week een mooie cheque overhandigd gekregen van de De Baron Mulert Stichting. De heer Nijhuis bracht namens de stichting een cheque ter waarde van duizend euro. Eigenaren Klaas en Herma Kuiper waren blijverrast toen ze de cheque kregen aangeboden.

De verrassing was op touw gezet door twee vrijwilligers. De cheque wordt goed besteed: er zijn 2 rolstoelen aangeschaft , waardoor er meer gasten naar het rolstoelpad op de Lemelerberg kunnen. Ook is er een mini koersbal mat aangekocht. Op deze manier kunnen de gasten, ook bij koud en slecht weer lekker ontspannen bezig zijn.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.