mooi creatie voorziet aco van organisatiejassen

Met de overhandiging van twaalf ‘organisatiejassen’, door Bas Bosscher van Mooi Creatie uit Ommen aan Harold van den Enk van atletiekvereniging ACO van Elderen, zijn vanaf nu bij iedere atletiekwedstrijd mensen van de organisatie duidelijk te herkennen voor deelnemers. Creatief ontwerpbureau ‘Mooi Creatie’ tekende natuurlijk voor het fraaie doelmatige ontwerp van de zeer functionele jassen.

“Hier kunnen we als organisatie jaren mee vooruit. We zijn “Mooi Creatie” zeer erkentelijk voor deze mooie gesponsorde all weather jassen”, zei Harold van den Enk namens ACO, waarna hij Bas Bosscher als dank een grote bos bloemen overhandigde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.