Home / archiefcentraal / lemelerveld maakt spetterende start van 2015

lemelerveld maakt spetterende start van 2015

Lemelerveld maakte afgelopen week een spetterende start van 2015. Veel enthousiaste inwoners van het dorp en omgeving gingen namelijk het nieuwe jaar fris in met de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik. En fris was het, want de watertemperatuur was maar liefst 2,8 graden.

De Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik werd voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd op initiatief van Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars. En ook dit jaar was het evenement een succes. Zowel de deelnemers als toeschouwers kwamen niets te kort op 1 januari. Want met een lekker warm drankje en een heerlijke erwtensoep konden zij zich opwarmen en napraten over dit jaarlijkse evenement.

“De sfeer was goed. Veel duikers namen verkleed in leuke creaties een frisse duik. We zijn blij dat we vanuit de bakkerij en de vrienden van de Sprokkelaars, dit evenement voor het dorp kunnen organiseren. Ondanks dat we dit jaar minder deelnemers hadden dan vorig jaar, blijven we de traditie van de duik voortzetten. En maken we ons op voor weer een spetterende duik in 2016”, aldus Mark van der Most, organisator van de duik.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.