Home / archiefcentraal / kortingsactie wereldrestaurant de lindenberg

kortingsactie wereldrestaurant de lindenberg

Wereldrestaurant De Lindenberg in Ommen heeft de hele maand februari een speciale actie. In deze krant zit namelijk een kortingsbon van 5 euro per twee personen. De bon kun je de hele maand gebruiken, behalve op zaterdag en zondag.

“Maak kennis met ons unieke Wereldrestaurant in Ommen”, vertelt bedrijfsleider Jiansen Su. “Wij bieden een keur aan diverse wereldse gerechten waar je samen met andere van kunt genieten. Afgelopen jaar was een enorm succesvol jaar. En om dit samen met iedereen te vieren, geven wij de maand februari een cadeautje als dank voor het afgelopen jaar. Dit in de vorm van een kortingsbon, die je in onze advertentie in deze krant kunt vinden.”

Jiansen Su: “Graag laten wij je kennis maken met onze unieke Wereldkeuken. Waar je een reis over de wereld kunt maken door bij ons diverse gerechten uit verschillende landen te proeven. Als je eenmaal met ons hebt kennis gemaakt, dan kom je zeker terug voor een tweede bezoek met je familie, vrienden of kennissen. Dit leert onze ervaring.”

Op de vraag waarom iedereen naar Wereldrestaurant De Lindenberg moet komen zegt Su: “We zijn een modern, sfeervol restaurant en hebben voor jong en oud altijd wat wils. De beste kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel binnen als buiten is er vermaak voor kinderen. We hebben ruime en gratis parkeergelegenheid en het restaurant is uiteraard rolstoelvriendelijk. Kortom reden genoeg voor een bezoek aan Wereldrestaurant De Lindenberg.”

Je vindt Wereldrestaurant De Lindenberg aan de Balkerweg 17a in Ommen. Meer informatie vind je op www.wereldrestaurantdelindenberg.nl of is verkrijgbaar via 0529-463898 of 0612400356.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.