Home / archiefcentraal / jumbo geeft verenigingen en scholen geld

jumbo geeft verenigingen en scholen geld

Jumbo Ommen gaat 10.000 euro verdelen onder zestien scholen en verenigingen. Klanten van Jumbo Ommen krijgen van 7 januari tot en met 31 maart 2015 bij besteding van 10 euro een voucher met daarop een unieke code waarmee men op de website www.vuldekas.nl/jumbo-ommen een sponsorpunt kan toekennen aan een school/vereniging van hun keuze. Hoe meer punten een school/vereniging krijgt toegekend, des te groter deel van de beschikbaar gestelde 10.000 euro de school/vereniging krijgt uitgekeerd na afloop van de actie. Het geld wordt dus naar rato van het aantal gespaarde punten uitgekeerd.

Door creatief te denken kan de school/vereniging veel invloed uitoefenen op het te sparen puntentotaal. Denk hierbij aan gebruik van eigen media en ontplooien van activiteiten als helpen inpakken van boodschappen en auto(ruiten) wassen op de parkeerplaats bij de Jumbo. Ook helpt het als in het clubgebouw/aula/entree een box wordt geplaatst voor de gespaarde vouchers.

Ook in de winkel staat een inleverbox, waarin klanten hun vouchers kunnen deponeren in de box van hun keuze. Ook is een tablet aanwezig waarop klanten direct hun vouchers kunnen toekennen. Wekelijks worden de tussenstanden gecommuniceerd op de poster in de winkel. Ook op de website is altijd de actuele tussenstand te vinden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.