Home / archiefcentraal / inschrijving station tot stationloop start februari

inschrijving station tot stationloop start februari

De inschrijving voor de Station tot Stationloop, van Ommen naar Dalfsen, gaat op zondag 1 februari, om 18.00 uur van start. In mei vindt alweer de 8e editie van de Station tot Station Loop plaats. Op woensdagavond 27 mei zal het startschot om 19.30 uur klinken in Ommen.

Net als de afgelopen editie zal het aantal deelnemers beperkt zijn tot 1250. Zodra de limiet behaald is, stopt de inschrijving. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want dit maximum aantal was afgelopen jaar al binnen 38 minuten bereikt.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.