Home / archiefcentraal / huub coenen ontwerpt sallandlogo nunl

huub coenen ontwerpt sallandlogo nunl

Een afbeelding van Huub Coenen is het logo geworden waarmee ons nieuws voortaan via Nu.nl te bekijken is. We zijn verrast over de deelname aan onze vraag een logo te ontwerpen dat onze streek covert, waaronder een inzending van Adriaan Holsappel. En we waren nog meer verrast over de mooie ideeën en de creatieve uitvoering ervan. Huub had zich er inhoudelijk ook zwaar in verdiept. Niet zo zeer met welke ingrediënten je de streek uitbeeldt, maar vooral ook met welke middelen je überhaupt een logo maakt. “Weglaten van onderdelen is het meest belangrijk”, weet Coenen. De IJssel meandert als een S door de streek en staat voor Salland, waar geschiedkundig het Vechtdal ook deel van uitmaakt. Voor Nu.nl zijn Vechtdal, Salland en Deventer één streek.

Voor wie het niet meegekregen had: ons nieuws kun je ook via Nu.nl zien, dan moet je wel je locatie op je smartphone aan hebben staan, als je dan in deze regio bent verschijnt de extra toevoeging vanzelf.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.