Home / archiefcentraal / humor zuukn met bertus en wim

humor zuukn met bertus en wim

Duo Bertus En Wim gaat Zuuk’n naar humor in Ommen. Zij trekken het Vechtdal door met hun voorstelling en kijken steeds ter plekke hoe het staat met de humor en gewoontes van de bewoners. Ze beginnen daarbij al heel vroeg, bij het ontstaan van het Vechtdal en eindigen in de actualiteit. Het duo zingt een twaalftal nummers, waaronder een nieuw Ommer lied. Tussendoor nemen zij de lokale gebruiken en actualiteiten op de hak.

Ommen krijgt zijn onderzoek 30 januari bij restaurant de Wildzang aan de Stationsweg. De netto opbrengst is voor het Vechtgenotenhuis, inloophuis voor kankerpatiënten in Ommen. Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.zuukn.jimdo.com

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.