Home / archiefcentraal / hendriks vierde op nk marathon in groningen

hendriks vierde op nk marathon in groningen

Sharon Hendriks uit Lemele is zondagmiddag vierde geworden tijdens het NK marathon op kunstijs in Groningen. De wedstrijd eindigde in een massasprint, maar ze kwam dus net tekort om het podium te halen, meldt RTV Oost.

De winst in die sprint ging naar Mariska Huisman. Zij bleef Irene Schouten en Foske Tamar van der Wal, vorig jaar nog de beste, voor. Carla Ketellapper-Zielman uit Steenwijkerwold eindigde op plek zeven. De heren komen later vanmiddag in actie in Groningen.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.