Home / archiefcentraal / grondman wint koelverse maaltijden

grondman wint koelverse maaltijden

Dhr. Grondman heeft vijf koelverse maaltijden naar keuze gewonnen. In het nieuwe jaar heeft Landstede Welzijn Ommen de winnaar bekend gemaakt van de puzzel uit de BlikOpener, editie najaar 2014. Er kwamen veel reacties op de puzzel en afgelopen week is de prijs uitgereikt aan de winnaar.

De BlikOpener van Landstede Welzijn Ommen verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid door vrijwilligers. Wilt u ook kennis maken met de koelverse maaltijdvoorziening van Landstede Welzijn Ommen? Neem dan contact op via 088 -850 88 10 of via landstedeommen@landstede.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.