Home / archiefcentraal / gerrits en boelen clubkampioenen mtc dalfsen

gerrits en boelen clubkampioenen mtc dalfsen

Richard Gerrits is clubkampioen geworden van motorclub MTC Dalfsen. Gerrits wist in 2014 de meeste punten bij een te rijden bij de motorclub. Tweede werd Jan Lammerink en de derde plaats ging naar Raymond Ulkeman. Bij de dames werd Judith Boelen eerste. De kampioenen werden gehuldigd op het nieuwjaarsfeest van MTC Dalfsen bij Het Boskamp. De beide winnaars kregen een clubspiegel overhandigd beschikbaar gesteld door Atelier Kroeze en uiteraard wordt hun naam bij gegraveerd in de kampioenschapsspiegel in het clubhuis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.