Home / archiefcentraal / extra infoavond vinkenbuurt sluut an

extra infoavond vinkenbuurt sluut an

“Het antwoord is eenvoudig: Ja, wij doen ook mee!” zeggen de ambassadeurs van dit buurtschap.

Ook in Vinkenbuurt kan gekozen worden voor glasvezel van Vechtdal Breed. Omdat er nog veel vragen leven bij de bewoners is er op dinsdag 27 januari een extra informatieavond in het eigen Buurthuus voor de inwoners van dit deel van Ommen. Daar kan men vragen stellen aan de ambassadeurs en aan de bestuursleden van Vechtdal Breed en men kan zich inschrijven.

De ambassadeurs, die zelf wonen in Vinkenbuurt, willen graag dat de voorzieningen behouden blijven. “Denk aan de zorg, de school en de bedrijven die hier nu gevestigd zijn. Nu rijden we soms naar een plek waar we Wi-Fi kunnen ontvangen om zo onze mailberichten binnen te halen”. Aldus een van de ambassadeurs. “Dat zouden we graag gewoon thuis kunnen doen, net als 95 procent van de inwoners van Nederland. En als de providers het niet aanleggen in de buitengebieden van Ommen dan moeten we zelf in actie komen, dat kan nu via Vechtdal Breed.”

De stichting is een bewonersinitiatief met als doel om glasvezelnetwerken aan te leggen in de buitengebieden van de gemeente Ommen. De teller van Vechtdal Breed staat bijna op 20 procent. Aanmelden kan tot 1 maart, via de ambassadeur of de website www.vechtdalbreed.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.