ernstig zieke kok verzorgt benefietdiner

Masselink is na zijn ziekte eigenlijk nooit echt weg geweest en heeft ook in de afgelopen jaren veel ondersteuning geboden. Nog één keer wil hij, samen met de huidige Chef Kok van De Zon Gerhard Müller, oud-chefkok van De Zon Arjan Bisschop en huidig souschef Gerard van Marle (met wie hij jarenlang heeft gewerkt), koken/vlammen voor een vol restaurant. Gedurende deze avonden zal hij samen met de chefs gerechten serveren die ruim 25 jaar geleden al op de kaart stonden. Dit onder muzikale begeleiding van Henk Gunneman.

De gerechten worden samen in een nieuw jasje gestoken en in een 5-gangen diner aan de gasten geserveerd. Samen met Dick is besloten om 25 euro per gast te doneren aan de Stichting Toon Hermans Huis Drenthe. De prijs voor het diner van 99 euro is inclusief de donatie, een ontvangstdrankje met amuse, 5-gangendiner, wijnarrangement of andere dranken en koffie of thee met bonbons.

Vanwege de nu al grote belangstelling wordt geadviseerd op tijd te reserveren. Er is slechts plaats voor honderd gasten per avond. Reserveren kan telefonisch via 0529-455550 of via receptie@dezon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.