Home / archiefcentraal / djoekse yoga start zwangerschapsyoga

djoekse yoga start zwangerschapsyoga

DjoekesYoga start op donderdag 8 januari weer een cursus Zwangerschapsyoga in de Borgh, Balansfysiotherapiepraktijk aan de Ruitenborghstraat 28a in Dalfsen. Het is een cursus waarbij aanstaande moeders zich gaan voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en bevalling.

De cursus is een samenspel van beweging-en ademhalingsoefeningen, aandacht en informatie met betrekking tot jezelf en je nog ongeboren kind. De cursus bestaat uit acht lessen van een uur, waarvan één partnerles. De cursus wordt gegeven door Djoeke van DjoekesYoga. Zij heeft jarenlange ervaring als zwangerschapsdocent bij Carinova in de regio en is aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland.

Ben je niet zwanger en wil je wel op yoga? De volwassenyoga is elke donderdag avond van 20.00 uur tot 21.00 uur. De yogalessen bestaan uit milde yogahoudingen om de spieren te versterken, energieblokkades op te heffen en de bewustwording te vergroten. Adem en ontspanningsoefeningen komen ook aan bod.

De beste manier om erachter te komen of deze vorm van yoga bij je past is het volgen van een gratis proefles. Voor meer informatie, zie www.djoekesyoga.nl. Graag aanmelden via djoekesyoga@gmail.com.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.