Home / archiefcentraal / diner voor mevrouw eggens

diner voor mevrouw eggens

Mevrouw Eggens heeft een diner gewonnen bij Hotel Wildthout. In december hield Janny Sturris, eigenaresse van Schoonheidssalon Ariane Inden een actie voor haar klanten. Iedere ingeleverde kassabon waarop naam en adres vermeld stond gaf kans op een diner voor twee bij Hotel Wildthout in Ommen. Aan mevrouw Eggens, trouwe klant van Ariane Inden, werd ook gevraagd of ze mee wilde doen. “Toen dacht ik,” zegt mevrouw Eggens.

“Ach, wat maakt het uit of die bon nu hier of bij mij thuis in de prullenbak verdwijnt, dus doe ‘m maar in de koker.” Ze dacht nooit meer aan de ingeleverde bon, totdat ze gebeld werd door Janny. Ze was helemaal verbaasd: “O, het is net of ik jarig ben, wat een leuke verrassing!”

Vorige week nam ze de waardebon voor het diner in ontvangst van Janny Sturris en Niek van Duuren, eigenaar van Hotel Wildthout. Janny kreeg een paar dikke zoenen. “Lekker even er tussenuit, samen met mijn man, ik verheug me er al op,” zei ze. Van Duuren liet weten iets heel speciaals van het diner te zullen maken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.