Home / archiefcentraal / de maat haalt 750 euro op voor kika

de maat haalt 750 euro op voor kika

Daarnaast werden er natuurlijk ook allerlei lekkernijen aangeboden die de inwendige mens versterken.

Afgelopen december hebben de leerlingen gekozen naar welk goed doel de opbrengst van de kerstmarkt zou gaan. Er was een ruime meerderheid die er voor koos dat de opbrengst naar Kika moest gaan. Kika heeft als doelstelling de genezingskans bij kinderkanker te verhogen.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor leerlingen en personeel, op maandag 5 januari, , werd de opbrengst van de kerstmarkt bekend gemaakt. Dhr. Platzer, directeur van De Maat, bedankte allereerst iedereen voor de inzet tijdens de kerstmarkt, hief daarna het glas op het nieuwe jaar en maakte het eindbedrag van maar liefst 750 euro bekend.

Op woensdag 4 februari houdt De Maat de jaarlijkse open dag. Wil je een kijkje nemen in deze Praktijkschool, dan kun je terecht aan de Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen. Je bent van harte welkom van 16.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.