Home / archiefcentraal / dansgroepen in de prijzen

dansgroepen in de prijzen

Twee dansgroepen zijn slechts zes maanden bij elkaar en de oudste dansgroep Be-force stond in een nieuwe samenstelling op de dansvloer. De jongste dansgroep, waarvan het jongste lid slechts acht jaar oud is, kreeg in de leeftijdscategorie 11-12 jaar de derde plaats. Ook de oudste groep Be-force wist in hun categorie de derde plek te bemachtigen. De middelste groep Trouble Makerz, is meteen tijdens hun eerste danswedstrijd gepromoveerd. Volgens de jury was de groep te goed voor het eerste niveau. Trouble Makerz zal de volgende voorronde van NNKS op een hoger niveau dansen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.