Home / archiefcentraal / dalfser buurvrouwen beklimmen alpe dhuez

dalfser buurvrouwen beklimmen alpe dhuez

Onder de naam Noabers beklimmen Bea Kleinlughtenbeld en Reina Marsman op donderdag 4 juni de Alpe d’Huez. De twee buurvrouwen uit Dalfsen willen met de Alpe d’HuZes zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

“Twee van onze vriendinnen kregen kanker en dat was voor ons reden de uitdaging aan te gaan en geld in te zamelen voor de bestrijding van deze vreselijke ziekte”, vertellen Bea en Reina. “Het geld dat we ophalen, besteedt KWF aan onderzoek naar kanker bij iedereen die dit treft.”

Om zoveel mogelijk geld op te halen, hebben de dames een aantal activiteiten bedacht om het bedrag van 5000 euro, wat nodig is om mee te mogen doen, te bereiken. Zo kun je goedgevulde erwtensoep kopen voor 2,75 euro per halve liter. Graag bestellen voor 17 februari via reinamarsman@hotmail.com, via 06-30744032 of 06-48801439. Zaterdag 21 februari, tussen 11.00 uur en 13.00 uur, kan de erwtensoep afgehaald worden bij Meesterserf 8 in Dalfsen. Een andere actie vindt plaats op zaterdag 4 april, ook aan de Meesterserf 8. Dan verkopen Bea en Reina bloemstukjes, koffie en appeltaart voor het goede doel.

Wil je de dames uit Dalfsen steunen, kijk dan op deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/beakleinlugtenbeld/noabers/actie.aspx

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.