Home / archiefcentraal / dalfsen wil door met regiotaxi tcr

dalfsen wil door met regiotaxi tcr

Het college van de gemeente Dalfsen wil tot 2017 door met DVG/TCR als uitvoerder van de regiotaxi Vechtdal. Dat is tenminste het voorstel aan de gemeenteraad. Als het aan het college van Dalfsen ligt, gaan ook de gemeenten Hardenberg en Ommen door met de combinatie van franchiseorganisatie DVG en TCR.

De combinatie rijdt al sinds 2012 in de regio, in opdracht van de gemeenten en de provincie Overijssel. Het contract loopt tot 1 januari 2016 en kan maximaal twee jaar worden verlengd, tot 1 januari 2018.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.