christenunie wil aandacht voor veiligheid n36

Het rijk is de eerstverantwoordelijke wegbeheerder, maar de urgentie voor de verkeersveiligheid vraagt ook actie van de provincie. Van Abbema wil dat de provincie daarover snel met het Rijk in gesprek gaat.

Het toenemende belang van de N36 en de verkeersonveiligheid verdragen elkaar niet. Beide thema’s vragen nadrukkelijk aandacht, maar op korte termijn zijn er maatregelen nodig om het aantal dodelijke slachtoffers terug te dringen. De maatregelen duren echter te lang, terwijl het gevoel van urgentie hoog is, zo laat de ChristenUnie weten. De verkeersproblematiek op de N36 is een van de speerpunten in het programma van de ChristenUnie in Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.