camping van het jaar ligt aan vecht

De Ommer camping De Koeksebelt is woensdagavond tijdens het ANWB Camping Gala in Utrecht verkozen tot Camping van het Jaar in de klasse ‘camping met de mooiste huuraccommodaties’. Dat de familie van der Boon deze bekroning in de wacht wist te slepen is geen wonder, want waar in Europa kun je nu heerlijker slapen dan in een boomhut op de oever van de Overijsselse Vecht?

De Camping van het Jaar-verkiezing van de ANWB is een jaarlijks terugkerend evenement en voor recreatieondernemers uit heel Europa het hoogtepunt van de Vakantiebeurs. Dit jaar selecteerde de ANWB-vakjury in totaal 40 campings in binnen- en buitenland. Vervolgens brachten maar liefst 15.000 kampeerliefhebbers hun stem uit op hun favoriete camping. Wie deze wedstrijd wint, heeft dus wel echt iets te bieden.

Jack en Jacqueline van der Boon zijn dan ook dolblij met de prestigieuze prijs. “Dit is echt fantastisch, ik ben er stil van”, aldus Jack. “Natuurlijk zijn wij zelf heel enthousiast over onze boomhutten en weten we dat een logeeraccommodatie op vier meter boven de grond, aan de oever van een eeuwenoude rivier iets bijzonders is, maar als je je realiseert dat de mooiste campings in heel Europa genomineerd zijn, dan is het toch wel heel bijzonder als jouw bedrijf dan wint. We zijn er dolblij mee.”

Camping de Koeksebelt is een familiebedrijf, gelegen op een van de mooiste plekken van ons land, pal aan de rivier de Vecht, met het uitzicht op het pittoreske stadje Ommen. De camping is een perfecte uitvalsbasis voor urenlang fiets- en wandelplezier in het Vechtdal. De plekken zijn ruim en de accommodaties uitstekend.

De familie van der Boon is altijd in voor iets nieuws. Zo haalde het recreatiebedrijf in 2012 nog de landelijke pers bij de opening van hun op hout gestookte zwembad. In de zomer van 2014 bouwden zij twee schitterende ‘boomhutten’ pal aan de rand van het water. De houten huisjes hangen op een hoogte van vier meter tussen een viertal boomstammen. Deze constructie zorgt voor een licht wiegende beweging als het hard waait of wanneer iemand de trap op en af loopt. De huisjes zijn klein, maar ingericht met alles wat nodig is voor een comfortabele vakantie. “Het is totaal iets anders”, zegt Jack. “Je zit echt even een paar dagen met je hoofd in de wolken en het uitzicht op Ommen is echt fenomenaal.” www.koeksebelt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.