Home / archiefcentraal / camping si es an viert 50 jarig bestaan

camping si es an viert 50 jarig bestaan

Van één tentje bij de boerderij tot een volwaardige camping van 10 hectare met onder meer 60 kampeerplekken, 140 jaarplaatsen waarvan 57 aan het water, WiFi, oplaadpunten voor elektrische fietsen, broodjesservice, grote speeltuin en een prachtig modern toiletgebouw. Camping Si-Es-An in Balkbrug staat aan de vooravond van haar 50-jarig bestaan. Al vijftig jaar wordt de camping gerund door de familie Snoek. Inmiddels is de camping overgenomen door de derde generatie Snoek en maken ze zich op voor het jubileumjaar in 2015. Dat jubileum wordt in juni groots gevierd met veel leuke acties.

Het familiebedrijf, gelegen in het natuurrijke en rustige Reestdal gebied, begon ooit als een boerencamping. Nadat de familie Snoek in de jaren 60 de deuren van hun textielzaak in Renkum sloten werd gestart met de camping in het prachtige Reestdal gebied. Vakantiegangers genoten toen al van de rust en ruimte. De camping werd in de jaren 70 overgenomen door Han en Henny, de ouders van Willeke Snoek. Zij nam in 2013, samen met Jarno Keizer, het stokje over van haar ouders. De camping groeide in een halve eeuw uit van een boerencamping van 3,5 hectare naar een camping van 10 hectare met luxe en ruim aangelegde jaarplekken aan het water, toeristische plekken en camperplekken voor op de camping.

Waarom de kampeerders terug blijven komen naar Camping Si-Es-An? ‘De vakantiegangers komen voor de rust, ruimte en natuur. Maar ook voor de gastvrijheid op onze camping’, aldus Jarno Keizer. ‘Samen met mijn vrouw Willeke zorgen we voor een warm en huiselijk welkom.’ En dat begint al bij binnenkomst. Vakantiegangers worden in de boerderijkantine welkom geheten aan de stamtafel met een kopje koffie en een ijsje voor de kinderen. De gasten voelen zich op deze manier direct welkom. ‘Je hoort van veel gasten dat ze dit welkom bijzonder vinden, maar voor ons hoort dat kopje koffie er gewoon bij, net als vijftig jaar geleden. Deze traditie houden we in stand.’

Camping Si-Es-An richt zich op fietsers en wandelaars die voor de rust, ruimte en natuur in het Reestdal willen genieten van hun welverdiende vakantie. ‘Maar ook andere vakantiegangers zijn natuurlijk van harte welkom’, aldus het ondernemende koppel. Dat de vakantiegangers zelf dik tevreden zijn over de Balkbrugse camping blijkt uit het cijfer dat de camping wordt toebedeeld op Zoover. Camping Si-Es-An wordt op de website van vakantiebeoordelaar Zoover namelijk beoordeelt met het rapportcijfer 9.

Ruim aanbod aan kampeermogelijkheden

De camping heeft een ruim aanbod aan kampeermogelijkheden. Van een luxe sta-plaats met 16 ampère, riool, aardgas en water tot een trekkersplek voor een tientje. Wilt u ook genieten van rust, ruimte en natuur op camping Si-Es-An? Kijk voor meer informatie, over de vele acties die in het jubileumjaar volgen, en om te reserveren op de website: www.si-es-an.nl

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.