Home / archiefcentraal / biebmedewerkster leest voor bij pinkeltje

biebmedewerkster leest voor bij pinkeltje

In het kader van de nationale voorleesdagen kwam een medewerkster van de bibliotheek deze week voorlezen aan de kinderen van kinderopvang Pinkeltje in Nieuwleusen. De baby´s, dreumesen en peuters zaten gezellig met de leidsters in een kring. Geke Hoekman van de bibliotheek las het voorleesboek van het jaar: ‘Boer Boris gaat naar zee’ voor.

Deze week is het boek al meerdere keren voorgelezen op de kinderopvang en er was al een jongen die precies wist uit te leggen waar het boek over ging. Geke had een ‘echte’ boer meegenomen die met de kinderen kon praten. Aan het eind van het voorlezen hebben de kinderen geluisterd naar een liedje over Boer Boris. Ter afscheid kregen alle kinderen nog een tas met informatie van de bibliotheek, een ballon en een mooie kleurplaat.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.