Home / archiefcentraal / bezoektijden isala op de schop voor meer rust

bezoektijden isala op de schop voor meer rust

Isala in Zwolle past per 1 februari haar bezoektijden van de verpleegafdeling aan. Reden voor deze wijziging is voldoende rust voor de patiënt tijdens het avondeten. Bovendien zijn de bezoektijden straks hetzelfde als bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel, waarmee eind vorig jaar de bestuurlijke fusie is beklonken.

Bezoek is vanaf dan dagelijks van 14.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur welkom. Op zaterdag, zondag en feestdagen mag er ook van 10.30 tot 12.00 uur bezoek komen. Voor de Acute opname afdeling, Hartbewaking, Intensive care, Kinderverpleging, Kraamafdeling, Neonatale intensive care en Psychiatrie gelden afwijkende bezoektijden. Kijk voor meer informatie op www.isala.nl/bezoektijden

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.