bezoek van de brandweer

Brandweerman Erik uit Ommen heeft vorige week een bezoek gebracht bij kinderopvang Ommerkanaal en peuterspeelzaal Dikkie Dik. De kinderen kregen uitleg over de brandweerauto en mochten deze van binnen bekijken.

De afgelopen weken werkten ze over het thema ‘De brandweer’. De kinderen hebben een vrolijk brandweerliedje geleerd, knutselden een mooie brandweerauto, keken een filmpje van ‘brandweerman Sam’ en deden ‘brandweer gym’.

Peuterspeelzaal Dikkie Dik

Peuterspeelzaal Dikkie Dik in Ommenkanaal gaat ook open op de maandagochtend. Peuters tussen de twee en vier jaar zijn welkom. Heb je interesse? Kom gerust langs of neem een kijkje op www.peuterspeelzaaldikkiedik.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.